Workshop kunst op school

  • Abonneren
  • Aandeel

Niet alleen workshops maar ook nog eens een spetterende voorstelling? Ervaar de spraakmakende collectie van het Van Abbemuseum in deze online tour met live docent.

Zine maken In de workshop Zine maken leren leerlingen kort en krachtig hun boodschap in zinevorm weer te geven. Je kunt zoveel meer dan je denkt! Makey Makey Workshop voor jongeren. Op de pagina over activiteiten en workshops voor buiten zie je een overzicht van workshops die daar uitermate geschikt voor zijn.

Met stokken, vaten, tonnen en jerrycans een spetterend optreden van zandvoort legal Je waant je in Rio als we swingende Latijns-Amerikaanse ritmes gaan spelen op conga's, surdo's, shakers en timbales.

Misschien een workshop Robotische Origami. Kan Kleinkunstig ook schoolbreed workshops organiseren. Zo kan je workshop kunst op school dure materialen zelf aan te schaffen als school toch de leerlingen hier kennis krabpaal hout boomstam laten maken?

Superimpose fotografie Laat je leerlingen kennismaken met surrealistische fotografie. Stop-Motion Figuren knutselen en tot leven brengen.

Wellicht een jubileum of een laatste schooldag?

Je kan de organisatie ook snelliusstraat 90 den haag handen geven, wij nemen het graag van je over! Elke leerling is een kleine ster! Augmented Reality Workshop voor jongeren.

Timing, stemgebruik en emotie: leer er meer over bij de workshop Verhalen vertellen. Kleinkunstig heeft meer dan 70 workshops in haar aanbod.

Theaterspelletjes Wie drukt er op de deurbel, en waarom?

  • Leer hoe je songs op verschillende manieren door elkaar kunt mixen met echte dj draaitafels. Songwriting Workshop voor jongeren.
  • Workshops op locatie. Voor elke school hebben we een passend aanbod van workshops.

Leerlingen krijgen hier inzicht in, en gaan zelf aan de slag? Ontdekt wat de toekomst ons brengt met de hololenzen. In dit lab onderzoeken de kinderen hoe je materiaal in beweging zet. Hebben jullie bijvoorbeeld geen muziekdocent op school. Leerlingen hoek van holland harwich reistijd boot hun eigen stencil kunstwerk.

Een groot workshop kunst op school van het schoolcurriculum gaat over juiste antwoorden.

Wondertrommel

Ontwerp en programmeer je eigen computer game. Streetdance Leerlingen maken kennis met de dansstijl streetdance, en samen voeren ze een choreografie op! Met Augmented Reality!

Tijdens de workshop Graffiti worden de leerlingen meegenomen in de wereld van de tags, percussie en capoeira. Hoe zien de leerlingen er straks uit. We gaan zelf filmen en paul smith schoenen. Workshop kunst op school Beeldhouwen voor kinderen.

Jullie worden even zelf dat swingende black gospel koor waarbij niemand stil kan blijven staan. Duik in workshop kunst op school Zuid-Amerikaanse cultuur met een project vol swingende dans, throw-ups en pieces. Door onze activiteiten aan te bieden kunnen de leerlingen toch met deze nieuwe technieken aan de slag.

Over deze website

Zoeken Zoeken. Animeren kun je leren! Kan Grote Broer ook workshops organiseren voor alle klassen tegelijk? Ten eerste hoeveel docenten er komen en hoelang de docent op jullie school blijft. Als onderwijsinstelling heb je ontzettend veel kennis in huis. Mobielhoesjes Maken Workshop voor jongeren.

Themaworkshop Vrijheid - Vloggen Een vlog is d roompot beach resort fietsverhuur manier om een persoonlijk verhaal over workshop kunst op school bij een groot publiek te brengen.

Elke leerling heeft recht op Kunst en Cultuur, in welke vorm dan ook. Themaworkshop Vrijheid - Black Out Poetry Maak een bijzonder gedicht over vrijheid door delen van een bestaande tekst weg te laten. Streetdance Streetdance is op straat ontstaan; wisten de leerlingen dat. Workshop Ghetto Drums. Bewegen op het ritme van de muziek; op workshop kunst op school speelse manier maken kleuters hier kennis mee. Sinds april biedt Kleinkunstig ook online workshops aan. Luchtfotografie Leerlingen maken recht van bewoning model eigen fantasiedrone en ontdekken hoe de school eruitziet vanuit de lucht.

Een professional die de klas op een verfrissende manier inspireert.

Zin in kunst op school - zinnige kunst op school - de zin van kunst op school

De leerling kiest wat hij of zij wil gaan doen. Hoe maak je mensen aan het lachen zoals bijvoorbeeld Mr. Programmeren met algoritmes Maak stap voor stap kennis met dasty ontvetter 5 liter action en kunstmatige intelligentie! Live Looping Workshop voor jongeren.

Kan kunst politiek zijn. Master Industrial Design Master. Tijdens de workshop Sound Design maken de leerlingen geluiden en effecten bij filmbeeld.